Vad är Dermapen 4?

Dermapen 4 är mer effektiv, snabbare och har högre prestanda än sin föregångare. Behandlingar är mer komfortabla och ger snabbare resultat. Den nya pennan har 16 sterila engångsnålar som skapar upp till 1920 microkanaler i huden per sekund, vilket säkerställer effektivt upptag av behandlingspreparat och en kollagenstimulerande effekt djupt ner i huden.


Hur många behandlingar behöver jag?

Generellt rekommenderas en kur på 3-6 behandlingar med 4-6 veckors mellanrum för att uppnå optimalt resultat. Men varje behandling skräddarsys efter hudens behov och kundens önskade resultat och därför varierar antalet behandlingar kunder emellan.

Hur snabbt ser jag resultat?

Resultat uppnås redan efter en behandling. Huden får mer lyster, mindre synliga porer och en uppstrammande effekt. En grundkur som minimum är förutsättningen för långvarigt och markant resultat.

Vad är Dermapen™ Über PRO peel?

Über PRO peel är en kemisk peeling som är speciellt framtagen för applicering vid en Dermapen™ microneedling behandling. Über PRO peel förbättrar hudstrukturen, reducerar fina linjer, behandlar orenheter, jämnar ut hudtonen och ljusar upp pigmenteringar.

Vad händer efter en Dermapen™ behandling?

Efter behandlingen syns oftast en lätt rodnad, som tecken på att behandlingen har skapat en inflammatorisk process. Rodnaden brukar lägga sig efter några timmar. De flesta återgår till normala aktiviteter dagen efter behandlingen. De eventuella reaktioner som kan upplevas ett par dagar efteråt är torrhet, flagnande, lätt rodnad och lite svullnad.

Hur behandlar jag huden efter en Dermapen™ behandling?

UV-skydd är obligatorisk. DP Dermaceuticals – en serie avancerade hudvårdsprodukter som har utvecklats speciellt för användning före, under och efter en microneedling behandling med Dermapen™ – bör användas. Det som specifikt bör undvikas dagarna efter behandlingen rådges alltid vid behandlingstillfället.

Dermapen 4™ – Advanced Skin Needling

Dermapen™ är en microneedlingsbehandling som på ett helt naturligt sätt ökar hudens kollagentillväxt. Dermapen™ orsakar en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar, kroppen reparerar skadan och börjar producera nytt kollagen och nya kapillärer i huden. Resultatet blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens struktur och kondition.

Nyproduktionen av naturliga elastiska komponenter kan jämföras med effekten av fraktionerad laser, dock med mycket mindre biverkningar och kortare återhämtningstid. DP Dermaceuticals – en serie avancerade hudvårdsprodukter – har utvecklats speciellt för användning före, under och efter en microneedling behandling med Dermapen™.

Dermapen™ orsakar mindre skada i överhuden än traditionella microneedling rollers, varför smärta och obehag minskar. Oftast behövs en behandlingskur på 3-6 behandlingar, beroende på hudens kondition och tillstånd. Behandlingstiden är ca 30-60 minuter och bör för bästa resultat upprepas med 2-8 veckors mellanrum, beroende på vilken indikation som behandlas.


Dermapen™ rekommenderas för behandling av:

  1. Åldrad och spänstfattig hud
  2. Fina linjer och rynkor
  3. Röklinjer runt munnen
  4. Huduppstramning- och föryngring
  5. Stora porer
  6. Pigmenteringar och solskador
  7. Ärr (acne ärr)
  8. Hudbristningar

Ansikte och hals 60 min

Ansikte, hals och dekolletage 75 min

3900 SEK

2200 SEK

3000 SEK

Ansikte + Über PRO peel 60 min

2700 SEK

Parti-behandling kropp 60 min


3900 SEK

Ansikte + Über PRO peel och hals 75 min

3500 SEK

Ansikte + Über PRO peel, hals och dekolletage 90 min

4400 SEK

Ansikte 45 min

© 2023 Quanta BeautyCare All Rights Reserved

Odengatan 44, Stockholm

www.quantabeauty.se